Ga Naar Veerkracht en Verlies -Heb je vragen of interesse, bel gerust: 06-51038796
Coaching, training en workshops gericht op persoonlijke groei voor de gescheiden ouder

Nieuwe praktijkruimte YOUbuntu Bergen op Zoom zo goed als klaar.

 

De tuinkamer, de plek waar jij welkom bent.  

Nog een paar kleine, niet onbelangrijke details fixen en dan is mijn praktijkruimte, de tuinkamer van YOUbuntu helemaal gereed. Echt super blij en trots dat ik dit heb kunnen realiseren. Hiermee is mijn droom werkelijkheid geworden! Ik heb een prachtige, warme en energie rijke plek om een ieder te ontvangen die zijn of haar kracht wil (her)vinden.

Hier kun je op verhaal komen, sparren, je laten inspireren, je tranen de ruimte geven, emotie doorleven, de stilte je laten omarmen er zijn met alles wat je meebrengt en ben je goed zoals je bent. Ik hoop dat er vele mensen hier kunnen plaatsnemen, gewoon omdat het hen ondersteunen kan om daarna veerkrachtiger zelf verder te gaan. Wees welkom, je bent meer dan welkom. 

Geef een reactie

YOUbuntu

Miriam Hopmans
Telefoon: 06-51038796
E-mail: miriam@youbuntu.nl
miriam@bewustuitelkaar.nl

KvK: 60749121

De coaching en groepstraining vinden plaats in Rotterdam en Bergen op Zoom.

Youbuntu blog Archief

Nieuwsbrief YOUbuntu

Miriam

foto 1