Ga Naar Veerkracht en Verlies -Heb je vragen of interesse, bel gerust: 06-51038796
Coaching, training en workshops gericht op persoonlijke groei voor de gescheiden ouder

Wat vinden anderen

Wat andere vinden van YOUbuntu

Elk traject sluit ik af met de vraag hoe mijn klanten het traject en mijn ondersteuning hebben ervaren.   Hieronder wat reacties. 

Het moment waarop ik in mijn coaching traject met Miriam stapte was vrijwel aan het einde van het doorlopen van de ‘technische’scheiding. Hierbij was ik nog weinig toe gekomen om stil te staan bij mijn gevoelens en hoe nu verder als mijn ex uit het gezin vertrokken is? In het eerste geprek kon Miriam haarfijn filteren waar de kern van mijn vraag kon liggen, maar dat die in de komende tijd best eens kon verschuiven naar mate het beeld meer scherp werd in de situatie en zo geschiedde. Doordat Miriam je de vrijheid geeft om naar behoefte de afspraken in te plannen, zocht ik naar momenten waarbij ik verwachtte tegen punten aan te lopen die mij zouden belemmeren in het helder denken of persoonlijk sterk voelen.

Zoals het vorm geven van de omgangsregeling, of te weten waar mijn verantwoordelijkheden in het maken en nakomen van afspraken ligt en waar die van mijn ex zou kunnen beginnen. Hierdoor was het voor mij praktisch toepasbaar, waarmee je direct resultaat hebt van je coaching of in ieder geval inzichtelijk waar een eventueel leerpunt nog ligt. Voor mij een hele waardevolle manier van coaching en vormgeving van het ritme van de sessie’s.

Ik heb duidelijke stappen kunnen maken, natuurlijk is het soms 2 stappen vooruit en 1 terug. Wat niet wil zeggen dat ik de afgelopen 4 maanden dichter bij mezelf ben gekomen en durf te vertrouwen op mijn eigen mening en keuzes. Dit mede door de rust die Miriam uitstraalt, mee brengt in haar gesprekken en het structureren van gedachte zonder dat zij er een waarde oordeel aan hangt of je dat van je zelf verwacht er een waarde aan hangt. Voor mij staat het vast dat als ik nog eens vast loop of het tijd vind voor nog een stukje persoonlijke ontwikkeling in deze situatie, Miriam weer gebeld zal worden.

Het vertrouwen en de rust.

Laag drempeligheid

Miriam heeft in mijn idee altijd een eerlijke spiegel opgehouden. Ik wou niet altijd horen wat ze zei, maar het was wel goed voor me. Opende mijn ogen. Ze paste haar coaching aan tot waar ik in mijn process was. Ze voelde goed aan waar ik zat. Ze volgde een sessie altijd op met een email hoe het was, hoe het gaat.

Heel persoonlijke smaak maar ik vond de opstelling in de kamer vaak een beetje donker. Zou voor mij wat meer licht kunnen gebruiken.

Oprechte interesse.

Dat je vooral hielp om de focus op de kinderen te houden en dat ik mijn trots terug gevonden heb.

Reële adviezen

Voor mij had je misschien soms iets strenger mogen zijn in het remmen van irritatie naar mijn ex. Andere andere kant heeft het me wel aangezet tot zelf na denken.

Ik zou mensen adviseren naar Miriam toe te gaan

Je hebt me aan het denken gezet en opnieuw van mezelf leren houden. Mede door de gesprekken heb ik mijn trots terug gevonden en het volgehouden om door te zetten. Heb ingezien dat ik de regie heb over het leven en zelf verantwoordelijk ben voor de beslissingen die ik neem en niet de ander.

Goede en professionele begeleiding.

Ik ben heel blij dat ik de stap naar Miriam heb gezet.

 

YOUbuntu

Miriam Hopmans
Telefoon: 06-51038796
E-mail: miriam@youbuntu.nl
miriam@bewustuitelkaar.nl

KvK: 60749121

De coaching en groepstraining vinden plaats in Rotterdam en Bergen op Zoom.

Youbuntu blog Archief

Nieuwsbrief YOUbuntu

Miriam

foto 1