Ga Naar Veerkracht en Verlies -Heb je vragen of interesse, bel gerust: 06-51038796
Coaching, training en workshops gericht op persoonlijke groei voor de gescheiden ouder

samenwerking

Bergen op Zoom, Schakel-Kracht   

Team Schakel-Kracht, een samenwerkingsverband tussen Mediation, kinder-&jeugd therapeut en KIES coach en coaching voor de gescheiden ouder. Samen bieden wij in Bergen op Zoom e.o. mensen in scheiding-situaties ondersteuning.

Door deze samenwerking kunnen wij bijvoorbeeld een gezin als geheel ondersteunen.

Regelmatig geven wij presentaties, inspiratiebijeenkomsten en verzorgen we workshops. Uiteraard kun je bij ons ook een pakket afnemen waardoor je op maat ondersteuning krijgt om op een bewuste wijze te gaan scheiden zodat je krachtig verder kunt. Meer informatie vind je op onze site.

  Henk Moerenhout, Mediator

De ScheidingsPraktijk West-Brabant , Henk is een warme, enthousiaste en vooral betrokken mediator. In zijn praktijk staan de belangen van de kinderen voorop en dit is zichtbaar in zijn manier van mediaton. De ScheidingsPraktijk is een landelijk opererende organisatie van mediators, die u ondersteunt bij het echtscheidingsproces. Goed geregeld Samen uit elkaar. Een goed geregelde scheiding is de beste basis voor een nieuwe start. De scheidingsPraktijk-Westbrabant neemt grotendeels uw zorg uit handen. U kunt uw tijd en energie gaan steken in het verwerken van de scheiding en het opbouwen van een nieuwe toekomst. 

 

 Praktijk voor kinder- & jeugdtherapie van Yolande Ooms

Elke ouder of verzorger wil niets liever dan dat het goed gaat met zijn of haar kind en dat het kind gelukkig is. Elk kind, elke jongere wil zich gelukkig, veilig, tevreden en vrij voelen. Helaas lukt dit niet altijd. Het kind/de jongere kan door allerlei situaties uit balans raken en geremd worden in zijn of haar ontwikkeling.

Als ouder/verzorger wil je er alles aan doen om je kind te helpen, maar soms weet je niet meer hoe. Op zo’n moment kan hulp door een kinder- & jeugdtherapeut kinderen en hun ouders op weg helpen. Samen zoeken naar een nieuw evenwicht.


 

Rotterdam, Bewust Uit Elkaar. 

Team Bewust Uit Elkaar, een samenwerkingsverband tussen Mediation, kindercoach en coaching. Samen bieden wij in Rotterdam e.o. mensen in scheiding-situaties ondersteuning.

Door deze samenwerking kunnen wij bijvoorbeeld een gezin als geheel ondersteunen.

Regelmatig geven wij presentaties, inspiratiebijeenkomsten en verzorgen we workshops. Uiteraard kun je bij ons ook een pakket afnemen waardoor je op maat ondersteuning krijgt om op een bewuste wijze te gaan scheiden zodat je krachtig verder kunt.  Meer informatie vind je op onze site.

 

   Linda Nijman, gecertificeerd Coach, Masseur en Trainer.

Feel-Fine, kinder coaching Sinds 2008 heb ik mijn Coachings-, Massage- en Trainingspraktijk voor kinderen en volwassenen “Feel-Fine” aan huis in een statig pand aan de Maaskade te Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit het onderwijs waar ik jarenlang heb gewerkt als leerkracht, intern begeleider, zorgcoördinator en ambulant begeleider. Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs kan ik kinderen en jongeren bijstaan in zowel persoonlijke zaken, als schoolse zaken in de vorm van kindercaching. Verder geef ik diverse trainingen voor kinderen, waaronder o.a. faal angsttraining, sociale vaardigheidstraining, kinderen en (echt)scheiding, kinderen en rouw.

 
 Henk Moerenhout, Mediator.
 
De ScheidingsPraktijk West-Brabant , Henk is een warme, enthousiaste en vooral betrokken mediator. In zijn praktijk staan de belangen van de kinderen voorop en dit is zichtbaar in zijn manier van mediaton. De ScheidingsPraktijk is een landelijk opererende organisatie van mediators, die u ondersteunt bij het echtscheidingsproces. Goed geregeld Samen uit elkaar. Een goed geregelde scheiding is de beste basis voor een nieuwe start. De scheidingsPraktijk-Westbrabant neemt grotendeels uw zorg uit handen. U kunt uw tijd en energie gaan steken in het verwerken van de scheiding en het opbouwen van een nieuwe toekomst.
 

Diverse samenwerkingspartners: 

      Maartje van Driel, In een ander licht. Coach, Integratief psychotherapeut, Counselor en Bezinning

Mijn missie en passie is een bijdrage leveren aan mensen die knelpunten en problemen ondervinden in hun dagelijks leven. Mensen te  begeleiden in het verkrijgen van inzicht in versterkende en belemmerende patronen en gewoonten. Deze te transformeren naar kracht, liefde en acceptatie zodat zij betere keuzes kunnen maken hun leven ten volle kunnen leven!

 

Eduard Faas MfN-registermediator  & conflictbemiddelaar, (familie en echtscheiding, werk en inkomen bij Edu-Art TCM)

Ik help mensen graag hun onderlinge problemen op te lossen en werk daarom als MfN/NMI-registermediator, een beschermde naam die garant staat voor kwaliteit. Sinds 2008 ben ik zelfstandig gevestigd mediator, trainer en coach en de laatste jaren hoofdzakelijk werkzaam als Familie-mediator bij echtscheidingen en Arbeids-mediator bij verstoorde arbeidsverhoudingen.

Complexe (v) echtscheidingen en (ernstig) verstoorde (arbeids)relaties ga ik als mediator niet uit de weg. Mijn grootste uitdaging is om beide partijen creatief en in harmonie naar een oplossing te begeleiden, hun belangen goed met elkaar af te stemmen en zaken helder en werkbaar af te sluiten.

Meer informatie of contact: Telefoonnummer:  010 437 3048 & 06 1222 4669

 
Matty van Rijzen, Ekkomi kindercoachingKindercoach, Mindfulness voor moeders

Ik ben Matty van de Rijzen. Met mijn veertien jaar ervaring als Montessori-leerkracht en vier jaar ervaring als kindercoach kan ik wel zeggen dat ik veel begrijp van wat zich afspeelt in de hoofden van kinderen en hoe je ze het best kunt benaderen. En dankzij mijn twee eigen allerliefste kinderen weet ik inmiddels ook hoe het voor de ouders is. De leeftijd van de kinderen die ik coach in mijn praktijk variëren van 4 tot 12 jaar, de hele basisschoolleeftijd.

Het team van Scheidingscafe BrabantseWal uit Bergen op Zoom. Kijk op onze site voor alle informatie over onze activiteiten en de mijn collega’s uit het team.

 

Rokus Loopik, een zeer veelzijdig man met een rijkdom aan ervaringen in het organiseren van herstelreizen. Rokus is een zeer ervaren coach en trainer en heeft als kind van gescheiden ouders ook de betekenis van een scheiding voor een kind ervaren. Rokus heeft veel ervaring in de herstelondersteunende zorg en empowerment binnen de psychiatrie. Zijn kennis over herstel en empowerment kan en weet hij feilloos in te zetten in zijn coach en trainers werkzaamheden.

YOUbuntu

Miriam Hopmans
Telefoon: 06-51038796
E-mail: miriam@youbuntu.nl
miriam@bewustuitelkaar.nl

KvK: 60749121

De coaching en groepstraining vinden plaats in Rotterdam en Bergen op Zoom.

Youbuntu blog Archief

Nieuwsbrief YOUbuntu

Miriam

foto 1